2012. július 7., szombat

Szavazz Damonra!





Név: Damon Salvatore
Ahol találkozhatsz vele: Vámpírnaplók
Természetfeletti státusz: vámpír

Damon Olaszországban, Firenzében született a 15. században. Apja Giuseppe di Savatore. Néhány évvel később megszületett öccse Stefan.

Testvérével, Stefannal egy emberbe szerettek bele: Kathrine-be. Mindkét fivérrel jó kapcsolatot ápolt, vért cserélt velük, majd beállította a saját öngyilkosságát, ami a fivérek közti ellentétekhez

vezettek. Szíven szúrták egymást.

Damon vámpírrá változott.

Damon az a pasi, aki sokaknak tetszik. „Kegyetlenül” helyes egyén: magas arccsont, vékony, egyenes száj. Sápadt arcszínéhez társul az ébenfekete haj és szempár.

Leginkább mindig is arrogáns, én központú, tuskó és büszke volt, ami csak felerősödött miután vámpír lett. Ezekkel természetesen együtt jár a szarkasztikus humor, ami megkoronázza a rossz fiús hatást.

"Öcsi, a világ tele van azzal, amit te 'rossznak' nevezel. Miért nem lazítasz és csatlakozol a győztes oldalhoz? Az sokkal mulatságosabb, biztosíthatlak!"

Ki ne szeretné a vonzó, sötétebb aurájú pasikat, aki ráadásul a saját szabályai szerint él?

Vannak más módon vonzó tulajdonságai is, mint például a kitartás. Annak ellenére, hogy a lány, akit szeret elutasította, ő nem adta fel a reményt, ami jelzi, hogy az érzései komolyak és mingathatatlanok.

Mondd, hogy bátor vagyok,
Mondd, hogy rossz vagyok,
Mondd, hogy a hiúságod... én hiúbb vagyok,
De Te, Erünnisz tedd hozzá,
Hogy megcsókoltam Elenát!

Damont vagy szereted vagy imádod. Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szeretné őt, vagy ne rajongana érte. Persze néha már túlzásokba is esnek, de elég sokan örülnének, ha ezt a versenyt megnyerné. Szerintem megérdemli, mert hiába tűnik keménynek, hiába kelti

azt a látszatot, hogy őt semmi sem érdekli, és teljesen elfelejtette emberi mivoltát – ez nem igaz. A kemény külső érző szívet takar. Ugyanúgy tud szeretni, aggódni, félteni és gondoskodni, mint bárki más, csak ezt jól leplezi.




"- Azt akarod, hogy elkapjanak, Damon?
Damon
ajkai mosolyra húzódtak, miközben lehúzott a narancsról egy darab héjat.

-
Engem soha nem kapnak el, kisöcsém - válaszolta."

"Úgy látta, csak egy pillanatra, mintha csillagok lennének a sötét szempárban. Majd megérzett Damonben valamit... valamiféle érzelmi kavargást, amiben vágyakozás, zavar,félelem és düh bugyborékolt."

"Tudod amikor rád nézek magamat látom, egy kevésbé lelkes, kevésbé intelligens verzióban"

" Nem látogatóba jöttél Damon... Időközönként felbukkansz. Eszembe juttatod, hogy ez nem az én házam, hogy te csak lehetővé teszed számomra, hogy itt lakhassak, megengeded nekem hogy éljek.
- Valakinek le kell vágnia a füvet.
"

Szavazz Damonra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése